Turinat 21.9.

Posted on Posted in Tapahtumat

Turinasyksy käynnistyy torstaina 21.9. 2017 klo.18:00 tutussa paikassa Simolassa (os. Farmintie 50)

Koska vietämme suurta Suomi 100- vuotta, turina-aiheemmekin nyt liittyvät tähän.
Ansalle syttyi idea syksyn turina aiheiksi, että käymme vuosikymmenittäin satavuotista historiaamme läpi tässä syksyn aikana. Tosin alkukymmeniltä joudumme turvautumaan historian kirjoituksiin, mutta jo 30-luvulta ja aikaisemminkin on Martilla omiakin muistikuvia.

Ensimmäisissä turinoissa otetaan useamman kymmenen vuoden startti…näin ehdimme käydä satavuotisen historian läpileikkauksen ennen joulua. Myöhemmissä turinoissa kukin voi muistella jokaiselta vuosikymmeneltä jonkin tapauksen,joka on koskettanut tätä maata, tai omaa paikkakuntaa, tai itseä.

Turinat jatkuvat tutulla tavalla, parillisen viikon torstaisin.
Tervetuloa!
T.Kirsi ja Teve