Ajankohtaista

Posted on Posted in Tapahtumat

Tälle sivulle päivittyvät tulevat tapahtumat ja muut ajankohtaiset ilmoitukset. Tietyn kategorian julkaisut löytyvät sivupalkin Ajankohtaista-osion alta. Avaa tapahtuman kaikki tiedot klikkaamalla otsikkoa, näin saat näkyviin koko tekstin sekä kuvat ja linkit, jotka tapahtuman tietoihin liittyvät. Myös menneet tapahtumat jäävät sivuille arkistoksi.

Tietoa Laukaan alueesta ja tapahtumista löydät osoitteesta visitlaukaa.fi

Tutustu Alasen kunnostussuunnitelmahankkeeseen

Posted on Posted in Yleinen

Alaselle on tehty kunnostussuunnitelma vuonna 2004 ja nyt on aika päivittää suunnitelma. Suunnitelma on tavoitteena esitellä syksyllä 2021 Vehniän kyläillassa.

Kunnostussuunnitelmahanketta vie eteenpäin Samuli Lahtela Jyväskylän ammattikorkeakoulusta. Tutustu kunnostussuunnitelmahankkeeseen tarkemmin oheisen hanke-esittelyn kautta: Alanen-järven kunnostussuunnitelma-hanke esittely

Hankkeen etenemisestä tiedotetaan Vehniäläine-Facebook-ryhmässä.

Alasen aiempiin kunnostustoimiin voit tutustua kyläsivujen Alanen-osiossa.

Vehniän kyläkysely käynnissä 5.7.2021 saakka!

Posted on Posted in Yleinen

Nyt on mahdollisuus kertoa mielipiteensä ja vaikuttaa kylän kehittämiseen, toimintaan ja turvallisuuteen vastaamalla kyläkyselyyn. Kyselyyn saavat osallistua kaikki kylän asukkaat, kesä-asukkaat ja osa-aika asukkaat. Kyselyn toteuttaa Vehniän kyläyhdistys yhdessä Auttavat kylät -hankkeen kanssa.

Kyselyn pohjalta luodaan kylän uusi kylä- ja turvallisuussuunnitelma.  Toivomme mahdollisimman monen perheenjäsenen täyttävän sähköisen kyselylomakkeen. Kyselyyn vastaaminen
kestää noin 15 minuuttia, linkki kyselyyn bit.ly/vehniakysely

Kyselyn tarkemmat tiedot ja yhteystiedot lisätietokysymyksiä varten löytyvät linkin kautta kyselyn etusivulta.

Kysely jaetaan myös jokaiseen talouteen paperisena, toivomme kuitenkin ensisijaisesti vastauksia sähköisellä lomakkeella. Vastaathan kyselyyn VIIMEISTÄÄN 5.7.2021. Kyselyn tulokset esitellään ja niistä keskustellaan avoimessa kyläillassa syksymmällä.

Kyläyhdistyksen vuosikokous su 21.3. klo 16.00

Posted on Posted in Tapahtumat, Yleinen

Sunnuntaina 21.3. klo 16 alkaen kyläyhdistyksen vuosikokous Teams-sovelluksen kautta.

Pääset liittymään kokoukseen oheisen linkin kautta. Jos osallistut puhelimella tai tabletilla, osallistuminen vaatii Teams-sovelluksen hakemisen esim. Play-kaupasta tai AppStoresta. Tietokoneella linkistä pääsee mukaan selaimen kautta tai Teams-sovelluksella.

Tervetuloa!

https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_YzM5OTYzZTUtZDhmOC00NTJiLWI2ZGEtNGVjMmVjNDU0YzJj%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%22a13b303c-92a4-4e0f-8db1-fb73c5b5c29f%22%2c%22Oid%22%3a%22f5ea89d6-ceb5-4f1b-aabe-041633c69117%22%7d