Järviranta

Alasentiellä (Alasentie 34) Alanen-järven rannalla sijaitsevan huvilan testamenttasi seurakunnalle Nanni Hirvinen vuonna 1987. Testamentissaan Nanni Hirvinen jätti paikan omistuksen seurakunnalle, mutta ehtona oli, että Järviranta säilytettäisiin Vehniän kyläläisten käytössä. Testamenttiin on kirjattu seuraavasti: ”Omaisuus olkoon ensisijaisesti Vehniän seudun evankelisluterilaisen seurakunnan jäsenten käytössä, mutta sitä saavat saman seurakunnan muutkin jäsenet käyttää kirkkoherran, kirkkoneuvoston tai vastaavan luvalla ja ohjeita noudattaen.”

Järvirannassa järjestetään seurakunnan tilaisuuksia ja sitä voi vuokrata myös omiin tilaisuuksiin. Huvilassa on käytössä tunnelmallinen tupa, keittiö ja kamari. Rannassa on iso puusauna.

Järvirannan tilojen ylläpidosta huolehtii Järvirannan toimikunta, johon kuuluvat:
Jukka Hirvi, Rauno Sivil, Tuomo Mäkeläinen, Heikki Penttinen, Kaisa Tiainen ja Pirkko Laulajainen.

Tällä hetkellä Järvirannassa tapahtuu:

Tarinakerho kerran kuukaudessa ja sinne ovat kaikki tervetulleita silloin kun itselle sopii. Ohjaajana on Jarna Pihlajamäki. Kerhon kokoontumisajat löytyvät kirkollisista ilmoituksista www.laukaansrk.fi.

Perheperjantai perjantaisin klo 9-12. Kerho kokoontuu kyläläisten itse organisoimana ja se on kaikille avoin. Laukaan seurakunta tarjoaa tilan, lelut ja tarvittavat askartelumateriaalit. Lapset ovat tapaamisissa oman vanhemman tai kanssaan kerhossa mukana olevan aikuisen vastuulla.

Järvirantaan liittyvissä kysymyksissä voi ottaa yhteyttä Pirkko Laulajaiseen p. 040 751 3796.