Kuvia ja tietoa tiloista

Haluatteko luoda juhliinne tai muuhun järjestämäänne tilaisuuteen omannäköisen somistuksen niin, että juhlapaikan sisustus ei riitele toiveidenne kanssa? Meillä se onnistuu, sillä Himman juuri remontoiduissa tiloissa on hillityt ja ajattomat värit sekä sisustus.

Meillä voitte laittaa juhlatarjoilut itse. Tarjoiluja voi halutessaan valmistaa valmistuskeittiössämme. Itse juhliaan laittaville vuokraan sisältyvät kylätalotasoiset ruokailu- ja kahviastiat, joita löytyy 150 henkilölle. Olemme hankkimassa myös uudet pöytäliinat, joita voi vuokrata.

Niille, jotka haluavat osittain tai kokonaan valmiin tarjoilun, suosittelemme yhteistyökumppaniamme Art Catering Oy:tä (p. 050 595 7470). Heidän kauttaan saatte hankittua juhlaliinat, tarjoamisia tai halutessanne koko juhlamenun tasokkaine astioineen, kattauksineen ja tarjoiluineen.

Muutkin pitopalvelut ovat tervetulleita tiloihimme.

 

Ravintolatila

Tila soveltuu pienempiin perhejuhliin, kokouksiin, koulutuksiin ja tilaisuuksiin. Pöytäpaikat on 40 henkilölle. Tarjoilut voi hoitaa vieressä sijaitsevasta keittiötilasta ja laittaa esille ravintolasalissa olevalle tarjoilupöydälle. Tilassa on valkokangas ja videotykki.

Juhlasali

Juhlasaliin saa katettua tarjoilupöydän ja pöytäpaikat 150 henkilölle. Istumapaikat saadaan 200 henkilölle. Salista löytyy hyvätasoinen piano. Kevään 2019 aikana saliin saadaan uusi äänentoisto ja videotykki. Lapsille on varattu oma puuhalaatikko, jossa on erilaisia pelejä ja leluja.

Takka- ja saunatilat

Alakertaan on valmistumaisillaan täysin uudelleen rakennetut, tunnelmalliset takka- ja saunatilat. Takkatilojen yhteydessä on tarjoilutila. Tiloihin mahtuu mukavasti noin 20 henkilöä.

Ulkoalueet

Talo sijaitsee kylätien varressa ja sitä ympäröi metsämaisema. Ulkoalueille valmistuu kesän 2019 aikana lasten leikkipaikka ja terassi. Juhlapaikan vieressä on varattu tilaa autojen pysäköintiin.

 


Kuvat Marja-Riitta Linna