Kuvia ja tietoa tiloista

Haluatteko luoda juhliinne tai muuhun järjestämäänne tilaisuuteen omannäköisen somistuksen niin, että juhlapaikan sisustus ei riitele toiveidenne kanssa? Meillä se onnistuu, sillä Himman juuri remontoiduissa tiloissa on hillityt ja ajattomat värit sekä sisustus.

Meillä voitte laittaa juhlatarjoilut itse. Tarjoiluja voi halutessaan valmistaa valmistuskeittiössämme. Itse juhliaan laittaville vuokraan sisältyvät kylätalotasoiset ruokailu- ja kahviastiat, joita löytyy 150 henkilölle. Meiltä voit vuokrata tarvittaessa valkoiset pöytäliinat.

Niille, jotka haluavat osittain tai kokonaan valmiin tarjoilun, suosittelemme yhteistyökumppaniamme Art Catering Oy:tä (p. 050 595 7470). Heidän kauttaan saatte hankittua juhlaliinat, tarjoamisia tai halutessanne koko juhlamenun tasokkaine astioineen, kattauksineen ja tarjoiluineen.

Muutkin pitopalvelut ovat tervetulleita tiloihimme.

 

Ravintolatila

Tila soveltuu pienempiin perhejuhliin, kokouksiin, koulutuksiin ja tilaisuuksiin. Pöytäpaikat on 40 henkilölle. Tarjoilut voi hoitaa vieressä sijaitsevasta keittiötilasta ja laittaa esille ravintolasalissa olevalle tarjoilupöydälle. Tilassa on valkokangas ja videotykki.

Juhlasali

Juhlasaliin saa katettua tarjoilupöydän ja pöytäpaikat 150 henkilölle. Istumapaikat saadaan 200 henkilölle. Salista löytyy hyvätasoiset piano, äänentoisto ja videotykki. Lapsille on varattu oma puuhalaatikko, jossa on erilaisia pelejä ja leluja.

Takka- ja saunatilat

Alakerrassa ovat täysin uudelleen rakennetut, tunnelmalliset takka- ja saunatilat. Takkatilojen yhteydessä on tarjoilutila. Tiloihin mahtuu mukavasti noin 20 henkilöä.

Ulkoalueet

Talo sijaitsee kylätien varressa ja sitä ympäröi metsämaisema. Juhlasalista pääsee ulkoterassille ja piha-alueelle on valmistumassa lasten leikkipaikka. Juhlapaikan vieressä on varattu tilaa autojen pysäköintiin.

Talon esteettömyys

Juhla- ja kylätalo Himma on rakennettu 80 -luvulla, jolloin esteettömyyteen ei kiinnitetty samalla tavalla huomiota kuin tänä päivänä. Kaikki tilat eivät tästä syystä ole esteettömiä. Talon ravintolatilaan pääsee pääovesta luiskaa pitkin ja samassa kerroksessa on inva-wc. Talon saliin laskeudutaan tästä kerroksesta muutamat portaat. Portaisiin saa siirrettävän invaluiskan, jonka voi pyytää etukäteen laitettavaksi paikoilleen. Isolla sähköpyörätuolilla on helpointa tulla suoraan juhlasaliin talon terassin vieressä olevasta ovesta, josta voidaan aukaista pariovet. Takka- ja saunatiloihin emme valitettavasti voi tarjota mahdollisuutta siirtyä isolla sähköpyörätuolilla. Sinne on pääsy alakerrasta suoraan, mutta ovien mitoitukset ovat sähköpyörätuolille liian kapeat ja myöskään wc-tila ei täytä invamitoituksia. Tässä vaiheessa meillä ei valitettavasti ole ollut mahdollisuutta tehdä alakertaan invamitoitukset huomioon ottavia muutoksia.

 


Kuvat Marja-Riitta Linna