Hinnasto ja tietoa vuokrausehdoista

Himman vuokrahinnasto

Vehniän kyläyhdistys pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

 

Vuokrausehdot

Vuokra määräytyy sen mukaan, mitä tiloja ja lisäpalveluita vuokraan sisältyy. Vuokraajalle toimitetaan kirjallinen tarjous sähköpostitse.

Koko taloa vuokrattaessa (yläkerran tilat tai yläkerran tilat ja saunatilat) on käytössä varausmaksu (50 %) kokonaisvuokrasta. Mikäli tilaisuus peruuntuu, varausmaksua ei palauteta. Vuokran loppusumma laskutetaan 2 kk ennen tilaisuutta. Myös varausmaksuttomien tilaisuuksien vuokra veloitetaan 2 kk etukäteen.

Etukäteisvalmisteluita enemmän vaativissa tilaisuuksissa (esim. häät) voi tilaa tulla valmistelemaan edellisenä päivänä klo 16.00-21.00 välisenä aikana, mikäli tilat eivät ole muussa käytössä. Yli meneviltä tunneilta laskutetaan 35 € lisämaksu / tunti.

Mikäli tilaisuuden purkuun ja siivoukseen tarvitaan aikaa tilaisuutta seuraavana päivänä, tehdään se klo 9.00 -14.00 välisenä aikana. Yli meneviltä tunneilta laskutetaan 35 € lisämaksu / tunti.

Vuokraan sisältyvät kylätalon astiat, audio- ja äänentoistolaitteet. Vuokraaja on vastuussa siitä, että vuokra-aikana kiinteistölle tai sen irtaimelle omaisuudelle ei aiheudu vahinkoa. Mikäli näin tapahtuu, vuokraaja korvaa aiheutuneen vahingon. Mikäli vuokraajalle luovutetaan vuokrauksen ajaksi avain, sitä ei saa luovuttaa toisille henkilöille. Mikäli avain katoaa, vuokraajalta veloitetaan lukkojen uudelleen sarjoittamisen kulut.

Vuokraajan tulee olla täysi-ikäinen ja vastata järjestyslain, alkoholilain, elintarvikehygienian ja muiden lakien ja säännösten noudattamisesta vuokra-aikana.

Juhla- ja kylätalo Himman kiinteistössä on asuinhuoneistoja. Vuokraajan vastuulla on huolehtia yleisestä järjestyksestä tilaisuudessa ja olla aiheuttamatta kohtuutonta häiriötä talon asukkaille tai ympäristölle. Tilat ovat käytössä klo 02:00 saakka. Sen jälkeen alkaa hiljaisuus. Juhla- ja kylätalon tiloissa yöpyminen ei ole mahdollista.

Useamman vuokraajan käyttäessä kylätalon eri tiloja samanaikaisesti, eteis- ja wc-tilat ovat yhteisesti kaikkien vuokraajien käytettävissä.

Mikäli vuokraaja siivoaa itse, hän huolehtii, että tilat jäävät samaan kuntoon kuin ne olivat vuokrauksen alkaessa. Siivouksesta annetaan erilliset ohjeet vuokrasopimusta tehtäessä ja tilat tarkistetaan vuokraajan edustajan toimesta. Mikäli siivousta ei ole hoidettu sovitulla tavalla, laskutetaan lisäsiivouksesta 35 € / tunti.